SZALAGFÜGGÖNYÖK

Minőségi termékek

Szalagfüggönyök

Gazdag mintázatokban és színválasztékban.

TULAJDONSÁGOK:
A mozgató sín 45×25 mm-es húzott alumínium profil, fehér színű, szinterezett felületű. A lamella tartó és mozgató (kocsik) fém távtartói lényegesen erősebbek, mint a műanyagból gyártott hasonló termékek. A lamellák 127 mm széles olasz anyagból készülnek, de már megtalálják a 89 mm-es és 63 mm-es változatot is, anyagát tekintve az olasz Technolight impregnált poliészter, pamut és üvegszál alapú szennytaszító anyagait használja.

A gyöngylánc segítségével könnyen kezelhető, a beengedni kívánt fénymennyiség jól szabályozható a lamellák beállításával. Kezelése több megoldást biztosít, ez lehet akár középről kétfele gyűjtő, a kezelőtől jobb vagy baloldalra gyűjtő. A lamellák alját úgynevezett nehezékkel látjuk el, amit zsinór fog össze.

MINTÁZAT ÉS SZÍNVÁLASZTÉK:

Gazdag minta és színválasztékban, így lakásának és irodájának is méltó kiegészítője lehet. Véd a napsugárzás ellen, igénynek megfelelő kialakítású, bármilyen környezethez alkalmazható, színtartó, esztétikus, könnyen kezelhető.

A különböző mintázatú 11 féle anyag, közel 75 szín közül válogathatnak, garantáltan megtalálják irodájuk vagy lakásuk bútoraihoz vagy falához legjobban harmonizáló színt. A szalagfüggöny lamellák minimális magassága 72 cm, a maximum 424 cm lehet.