PLISZÉK

Prémium termékek

PRÉMIUM PLISZÉK

PLISZÉ ORIGINAL:

A PLISZÉ ORIGINAL estében az eredeti JAPÁN szabadalmaztatott lánctalp rendszert használjuk, a háló anyagát tekintve megegyezik a Siena Pliszé hálójával. A lánctalpas szerkezetű szúnyoghálók körében egyedülállóan csak mi vállalunk egyoldali 2 méteres szélességre garanciát, úgynevezett ”XL” cső beépítése teszi ezt lehetővé, ami 150 cm –es szélesség felett biztosítja a termék szélállóságát.

Alapesetben oldalszereléssel kínáljuk, de a saját íves segédkerete segítségéve szemből is szerelhető. Nincs semmilyen küszöb profil. Lehet egyoldali, kétoldali, és úgynevezett vonat rendszer kialakításával akár 6-8 méteres felületet is tudunk szúnyoghálóval fedni. Alapáron fehér vagy sötét barna, lehet kérni RAL és RENOLIT színben egyaránt.

ROLLOUT:

Magyarországon egyedülálló a legújabb Prémium szúnyogháló a ROLLOUT, egyesíti a Pliszé rendszerű szúnyoghálók működtetési komfortját a rolós (egyenes felületű) szúnyoghálók tökéletes átláthatóságát. Egyedi mechanikus szerkezet, a szúnyogháló bárhol megállítható, egyedileg állítható rugóerő.

Alapesetben oldalszereléssel kínáljuk, de a saját íves segédkerete segítségéve szemből is szerelhető. Nincs semmilyen küszöb profil. Egy oldalból 140 cm, két oldalból 280 cm hálót tudunk kihúzni. Alapáron fehér vagy sötét barna, lehet kérni RAL és RENOLIT színben egyaránt.

SIENA PLISZÉ:

A SIENA a legkedveltebb pliszé szúnyogháló, egyedülállón segédkeret nélkül szemből szerelhető akár redőnyre akár közvetlenül a nyílászáróra.

Működtetési komfortja tökéletes, két ujjal kezelhető, akár gyerekek is könnyedén működtetik.

A háló zsinórral feszített, anyagát tekintve üvegszálas POLIPROPILÉN háló, teljesen UV stabil, és nem nehezedik el az esőtől sem!