PRÉMIUM ALU REDŐNYÖK

Minőségi termékek

PRÉMIUM Alumínium Redőnyök

GYÁRI ZÁRT ALUMÍNIUM TOKSZERKEZETBEN, ALUMÍNIUM 20 FOKOS OLDAL POFÁKKAL.
Gyári zárt alumínium tokszerkezetben, alumínium 20 fokos oldal pofákkal. Belül horganyzott acéltengely, két oldalt fémcsapággyal ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében. A keskeny extrudált alumínium lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést. A lamellák 39 mm magas kettős falú PUR habbal töltött alumínium lamellák, biztosítva a kiváló hő és hangszigetelést.

A lamellák mindkét oldala arriterezve van, mely megakadályozza a lamellák oldalirányú elcsúszást, azaz mindig folyamatos megvezetést kapnak a lefutó sínekbe. A záróléc szintén extrudált alumíniumból készül, rejtett ütközővel ellátva, az alján gumírozás a pormentes záródás érdekében.

Alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű automata rögzítővel ellátva, de kérhető zsinóros kivitelben is a nagyon ferde fúrások esetére. Minden alumínium redőnyök feltolás gátlóval van ellátva, ami max. 5-8 cm-re engedi feltolni a redőnyöket, utána megakad.

premium aluminium redonyok
LOCK TO PLAY:

Extra feltolás gátlókkal is tudjuk gyártani, ami egyáltalán nem engedi a feltolást (kézi estén MINI STOP, motoros esetén LOCK TO PLAY).
Alumínium redőnyünk motorizálható is! A szerkezet (Tok, lefutó, záróléc) alapesetben fehér és sötétbarna színben kérhető.

AZ ALUMÍNIUM REDŐNYÖK JELLEMZŐI:

-kiváló árnyékolást és hőszigetelést biztosít
-minden egyes alkatrész alumíniumból készül
-betörés ellen nagyobb védelmet nyújt
-széles színválaszték(RAL szinterezett és faerezetes színek)
-rolós szúnyoghálóval kombinálható

Az alumínium redőnyök mindenféle tipusú nyílászáróra felszerelhetőek. A kiváló hőszigetelést a szigetelő habbal kitöltött redőnylécek biztosítják. Biztonságtechnikailag a legjobb megoldást ez a típus nyújtja, a beépített feltolásgátlónak köszönhetően. Széles színválaszték, sokféle palástszín, akár faerezetes tokkal, lefutóval,redőnyléccel is rendelhető.

AZ ALUMÍNIUM REDŐNYÖK TÖBB TIPUSBAN KESZÍTHETŐK:
-Külső tokos
-Vakolható tokos
-Belső ráépített tokos
-Maxi redőny (meglévő régi fa tokba új tengely, palást, lefutó kerül beépítésre)
-Motorizálható