MOTOROS REDŐNYÖK

Prémium termékek

MOTOROS Redőnyök

Fontos tudni, hogy csak alumínium redőnyök motorizálhatóak.

SOMFY MOTOROK-VEZÉRLÉSEK:

A SOMFY minden típusú árnyékoló elektromos kivitelezését, távirányítását, automatikus és előre beprogramozott mozgatását megoldja. Kínálatunk bármely igényhez képes alkalmazkodni. A gyártó 30 éves fejlesztési és kutatási tapasztalata teljes megbízhatóságot, könnyű használatot és hosszú élettartamot biztosít, termékeinket az esztétikus külső, egyszerű forma és egyértelmű nyomógombkiosztás jellemzi.

MOTOROS MEGOLDÁSOK:
Kéttípusú motoros megoldást ajánlunk: vezetékes és vezeték nélküli.
Vezetékes megoldás: Ennél a motor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Ha központi vezérlő egységet szeretnének, akkor minden motort egymással össze kell kötni.
Vezeték nélküli megoldás: A Radio Technology Somfy rádiós vezérlésű rendszernél csak a motort kell a 230 V-s hálózatra kötni. A rádiós rendszer falvésés és vezetékezés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem és komfortérzetet nyújt.
Szerelés: A motort a redőnytengelybe helyezik el. A motor a beépített rádióvevő segítségével kommunikál a rádiós adókkal pl. távirányítóval.
A távirányítón a FEL – STOP – LE gombok megnyomásával adja ki a mozgatási parancsot a motornak. Somfy motorokra, elektronikára 5 év garancia van.

SMART HOME MOTOROK-VEZÉRLÉSEK:
A SMART HOME egy távol keleti motor, gyártója több mint 10 éve árnyékolástechnikai motorok és vezérlőelemek széles választékával számtalan lehetőséget kínál a biztonsági rácsok, garázskapuk, redőnyök, roletták, napellenzők és zsaluziák elektromos mozgatására, automatizálására.
Az általuk használt élenjáró technológiának és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően termékeink már világszerte népszerűek.

A SMART HOME motorok a 21. század legmodernebb technikájával készülnek. Minden egyes motor 6 tesztfázison halad keresztül szállítás előtt, így garantálva a tökéletes minőséget. Az árnyékolástechnikai motorokat és vezérléseket egy 30 fős mérnök gárda fejleszti, tökéletesíti.

SMART „R” univerzális csőmotor, mely mechanikus végállás kapcsolóval, beépített rádióvevővel rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását.

A SMART „R E” akadályérzékelős, távirányítós motor elektronikus végállású.
– Végállásai szabadon programozhatók programozó kábel segítségével.
– A motorfej el van látva egy program gombbal, így bármikor programozható azzal is.
– Lefagyás védelemmel és akadályérzékeléssel van ellátva a motor, így mindig kikapcsol, ha szükséges a védelem.
– Ezt a típust csak merev feltolás gátlóval lehet szerelni, a funkciói így működnek, és ezek segítségével biztonságtechnikailag is sokkal megbízhatóbb szerkezetet kapunk, a redőny feltolhatatlan lesz kívülről.
– A motor relézett, így akár központi számítógépes vezérlésekhez is rácsatlakoztathatjuk az összes motorunkat.
– A motor egy 2013-as fejlesztésnek köszönhetően, nem csak megáll akadály esetén, de vissza is teker egy fordulatot, hogy tehermentesítsen.
– Gyárilag extra érzékeny az akadályérzékelő funkciója, de ezt lehet 3 fokozatban szabályozni a helyszínnek megfelelően.

Smart Home motorokra 5 év, vezérlésekre 2 év garancia van.