Referenciák

Nézz szét elkészült munkáink között

Rólunk mondták

Bertalan Tessenyi
Bertalan Tessenyi
2023-11-23
Precíz és gyors munka, elégedett vagyok. Tisztaságra is figyeltek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mária Ordasi
Mária Ordasi
2023-11-23
Kedves Thermo-Lak Kft! Köszönjük a precíz-minőségi munkájukat és magasan kiemelkedő szakértelmüket! Örülök hogy önökkel cseréltettük ki a régi nyílászáróinkat. Sajnos csodaszámba megy manapság az a színvonal amit képviselnek! Mindenkinek ajánlom!
Margit Földi
Margit Földi
2023-10-30
Norbert kiváló szakember, már a pontos felmérésnél látszott a szakértelem, korrekt árajánlat, a kivitelezés gyors, precíz, tiszta munka, udvarias, kedves kollégáival. Födémszigetelés, fa, egyedi bejárati ajtók, ablakok szigetelése 1 nap. Örülök, hogy Őket választottam, csak ajánlani tudom.
Gábor ifj.Toponáry
Gábor ifj.Toponáry
2023-10-12
Megbízható profi szakemberek. Ablakszigetelés csere és felújításst végeztek. Mintha kicserélték volna a nyílászáróinkat. Megbízható, kedves felkészűlt, profi szakemberek. Tisztán és szépen dolgoztak.
Geschitz Krisztina
Geschitz Krisztina
2023-10-03
Válon végzett a Thermo-Lak Kft. csapata egy 100 m2 -es családi házon komplett nyílászáró cserét ( redőnnyel, szúnyoghálóval). Csak jót tudok mondani , mind a vezetőség hozzáállásáról mind a kivitelezést végző csapat hozzáállásról és munkavégzéséről. A megbeszéltek szerint pontosan érkeztek.Nagyon szép munkát végeztek szinte teljesen sérülés mentesen szedték ki a régi ablakokat. Minimális korrekciót igényelt a festő részéről a helyrehozás. Rendesek, precízek, tisztán és szépen dolgoznak, rendkívül udvarias, kedves, intelligens fiatalemberek. Bármilyen probléma vagy kérés merült fel azonnal és készségesen orvosolták. Összetakarítottak maguk után. A későbbiekben is bármivel hívtam őket nagyon kedvesek és segítőkészek, készségesek voltak. Ha a még majd valamikor szükségem lesz nyílászáró cserére csak őket fogom hívni. Mindenkinek Őszinte szívvel ajánlom. Geschitz Krisztina
gabor komjathy
gabor komjathy
2023-09-28
Köszönöm a Sorsnak, hogy valamiért Őket választottam. Mintha nem ebben az országban lennék, az emberi és szakmai minőséggel teljesen elégedett vagyok. Pontosan és szépen dolgoztak. Mindenben figyelembe vették a kérésemet. Az elkészült ajtók, ablakok nagyon jók! A beépítésnél gyorsak és pontosak voltak. Tisztán hagyták az építési területet a munka befejeztével. Egy nap alatt elvégezték a megbízást. Nem hittem benne, de így lett! Nyugodtan ajánlom mindenkinek a céget, a csapatot, a kollégákat! Köszönöm!
Dani Szép
Dani Szép
2023-09-20
Ablakokat és ajtókat cseréltek nálunk. Minden gyorsan és gördülékenyen ment. A megbeszélt időpontban érkeztek a felmérésre és az ablakcserére is.A csapaton látszott hogy szakértelemmel dolgozik.Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal. A fürdőszobában és wcben lévő ablakokat a burkolat sérülése nélkül cserélték. Minőségi nyílászárókat, redőnyöket és szunyoghálókat kaptunk! Örülök, hogy őket választottuk!
David Gabor
David Gabor
2023-09-15
Kizárólag jót tudok írni róluk, mert minden a legnagyobb rendben volt. A kapcsolatfelvétel, a mindenkori kommunikáció udvarias és pontos volt. Az ablakok igényesen elkészített termékek, a szerelőcsapat pontosan érkezett a szerelés napján, összehangoltan, gördülékenyen dolgoztak, alig volt nyoma a bontásnak. Ha valaki ablakcserét akar, velük nagyon jól jár. Köszönöm Nektek, csak így tovább, maradjatok ilyenek. Jó egészséget.