Bemutatkozás

Ismerjen meg bennünket!

Üdvözli a Thermo-Lak Kft.

 

Társaságunk több éve sikeresen működő egyéni vállalkozásból nőtte ki magát, így 2007-től kibővült szolgáltatási körrel Thermo-Lak Kft. néven folytatjuk tevékenységünket.

Cégünk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, megbízható és kiválóan képzett munkatársakkal áll a lakossági és közületi ügyfelek rendelkezésére. Előnyünk versenytársainkkal szemben a sokrétűségünkben rejlik, mivel csak az egyes irányokba szakosodott nyílászárósokkal ellentétben, nálunk minden termék és szolgáltatás egy helyen elérhető leendő megrendelőink számára.

NYÍLÁSZÁRÓ, FÖDÉMSZIGETELÉS = THERMO-LAK KFT.

– Minőségi és egyedi fa nyílászárók gyártása, tervezése, beépítése.
– Minőségi műanyag nyílászárók tervezése, kivitelezése, beépítése.
– Régi fa és PVC nyílászárók felújítása, passzítása, zár-vasalat cseréje, tömítése.
– Utólagos ablakszigetelés (svéd bemarásos technológiával), hőszigetelt üvegcsere.
– Árnyékolástechnika: műanyag-alumínium redőnyök, szúnyoghálók, reluxa, roletta, stb.
– Födémszigetelés: befújt cellulózszigeteléssel, kőzet és ásványgyapottal.

INGYENES TANÁCSADÁSSAL ÉS INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSSEL MINDENKINEK SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁST, KOMPLETT SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGOT TUDUNK KÍNÁLNI.

Sikerünk a kiváló ár és a minőség kombinációjában rejlik. Reméljük felkeltettük érdeklődését, és a mi szolgáltatásunkat választja.
Biztosíthatom, hogy cégünk minden munkatársának elsődleges célja hogy megrendelőink maradéktalanul elégedettek legyenek és tovább ajánljanak minket!

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, PONTOSSÁG!

Csorba Norbert ügyvezető

MIÉRT MI VAGYUNK A LEGJOBB VÁLASZTÁS AZ ÖN SZÁMÁRA:

bal
bal mobil
minoseg megbizhatosag pontossag
jobb

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

Bertalan Tessenyi
Bertalan Tessenyi
2023-11-23
Precíz és gyors munka, elégedett vagyok. Tisztaságra is figyeltek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mária Ordasi
Mária Ordasi
2023-11-23
Kedves Thermo-Lak Kft! Köszönjük a precíz-minőségi munkájukat és magasan kiemelkedő szakértelmüket! Örülök hogy önökkel cseréltettük ki a régi nyílászáróinkat. Sajnos csodaszámba megy manapság az a színvonal amit képviselnek! Mindenkinek ajánlom!
Margit Földi
Margit Földi
2023-10-30
Norbert kiváló szakember, már a pontos felmérésnél látszott a szakértelem, korrekt árajánlat, a kivitelezés gyors, precíz, tiszta munka, udvarias, kedves kollégáival. Födémszigetelés, fa, egyedi bejárati ajtók, ablakok szigetelése 1 nap. Örülök, hogy Őket választottam, csak ajánlani tudom.
Gábor ifj.Toponáry
Gábor ifj.Toponáry
2023-10-12
Megbízható profi szakemberek. Ablakszigetelés csere és felújításst végeztek. Mintha kicserélték volna a nyílászáróinkat. Megbízható, kedves felkészűlt, profi szakemberek. Tisztán és szépen dolgoztak.
Geschitz Krisztina
Geschitz Krisztina
2023-10-03
Válon végzett a Thermo-Lak Kft. csapata egy 100 m2 -es családi házon komplett nyílászáró cserét ( redőnnyel, szúnyoghálóval). Csak jót tudok mondani , mind a vezetőség hozzáállásáról mind a kivitelezést végző csapat hozzáállásról és munkavégzéséről. A megbeszéltek szerint pontosan érkeztek.Nagyon szép munkát végeztek szinte teljesen sérülés mentesen szedték ki a régi ablakokat. Minimális korrekciót igényelt a festő részéről a helyrehozás. Rendesek, precízek, tisztán és szépen dolgoznak, rendkívül udvarias, kedves, intelligens fiatalemberek. Bármilyen probléma vagy kérés merült fel azonnal és készségesen orvosolták. Összetakarítottak maguk után. A későbbiekben is bármivel hívtam őket nagyon kedvesek és segítőkészek, készségesek voltak. Ha a még majd valamikor szükségem lesz nyílászáró cserére csak őket fogom hívni. Mindenkinek Őszinte szívvel ajánlom. Geschitz Krisztina
gabor komjathy
gabor komjathy
2023-09-28
Köszönöm a Sorsnak, hogy valamiért Őket választottam. Mintha nem ebben az országban lennék, az emberi és szakmai minőséggel teljesen elégedett vagyok. Pontosan és szépen dolgoztak. Mindenben figyelembe vették a kérésemet. Az elkészült ajtók, ablakok nagyon jók! A beépítésnél gyorsak és pontosak voltak. Tisztán hagyták az építési területet a munka befejeztével. Egy nap alatt elvégezték a megbízást. Nem hittem benne, de így lett! Nyugodtan ajánlom mindenkinek a céget, a csapatot, a kollégákat! Köszönöm!
Dani Szép
Dani Szép
2023-09-20
Ablakokat és ajtókat cseréltek nálunk. Minden gyorsan és gördülékenyen ment. A megbeszélt időpontban érkeztek a felmérésre és az ablakcserére is.A csapaton látszott hogy szakértelemmel dolgozik.Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal. A fürdőszobában és wcben lévő ablakokat a burkolat sérülése nélkül cserélték. Minőségi nyílászárókat, redőnyöket és szunyoghálókat kaptunk! Örülök, hogy őket választottuk!
David Gabor
David Gabor
2023-09-15
Kizárólag jót tudok írni róluk, mert minden a legnagyobb rendben volt. A kapcsolatfelvétel, a mindenkori kommunikáció udvarias és pontos volt. Az ablakok igényesen elkészített termékek, a szerelőcsapat pontosan érkezett a szerelés napján, összehangoltan, gördülékenyen dolgoztak, alig volt nyoma a bontásnak. Ha valaki ablakcserét akar, velük nagyon jól jár. Köszönöm Nektek, csak így tovább, maradjatok ilyenek. Jó egészséget.