MŰANYAG REDŐNYÖK

Minőségi termékek

BASIC Műanyag Redőnyök

NYITOTT LINDAB TOKSZERKEZETBEN, ALUMÍNIUM 45 FOKOS OLDAL POFÁKKAL.
Belül műanyag tengely, két oldalt fémcsapággyal ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében. A keskeny műanyag lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést. A lamellák kettős falú 37 mm magas UV stabil műanyag lamellák. A záróléc szintén műanyagból készül, fém betéttel és rejtett ütközővel ellátva, az alján gumírozás a pormentes záródás érdekében. Alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű automata rögzítővel ellátva, de kérhető zsinóros kivitelben is a nagyon ferde fúrások esetére. A szerkezet (Tok, lefutó, záróléc) fehér és sötétbarna színben kérhető (ezek a színek bemutathatók a szúnyoghálós állványon), a lamellák 10 fajta alapszínben. Minden redőnyünk kérhető szúnyoghálóval kombinálva.
muanyag redonyok
A SZÚNYOGHÁLÓ:
Anyagát tekintve szürke, üvegszálas anyag, optikai szempontból láthatatlan, egy visszahajtott gumírozott élzárással kapcsolódik az alumínium zárólécéhez.

A MŰANYAG REDŐNYÖK JELLEMZŐI:

– kedvező ár-érték – nagy színválaszték – fa és műanyag nyílászárókra egyaránt felszerelhető – megfelelő árnyékolást biztosít – jó hőszigetelő képesség – rolós szúnyoghálóval kombinálható
ÚJ TÍPUSÚ MŰANYAG REDŐNYÖK:
Az új típusú műanyag redőny, mindenféle nyílászáró redőnyrendszere lehet. A legrégebben elterjedt a redőnyök közül, egyszerű kialakítású és a legjobb ár-érték arányú árnyékoló. A kiváló alapanyag és a minőségi alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot az egyszerű működtetést. A redőnytokba beépített rólós szúnyoghálóval kombinálható. A tok, lefutó illetve záróléc fehér és sötétbarna lehet míg a palást színe választható.
A MŰANYAG REDŐNYÖK TÖBB TIPUSBAN KESZÍTHETŐK:
-Külső tokos -Vakolható tokos -Belső ráépített tokos -Maxi redőny (meglévő régi fa tokba új tengely, palást, lefutó kerül beépítésre)