Ingyenes helyszíni felmérés kérése. Ingyenes felmérés kérése.

Vállaljuk egyedi méretű, felületkezelt, minőségi fa ajtók-ablakok elkészítését, beépítését!

Amennyiben Ön a természetes alapanyagokat kedveli, válasszon minőségi fa nyílászárókat otthonába.

A fa mint nyílászáró alapanyag több évszázados múltra tekint vissza.

Korunk műszaki ismereteivel és korszerű segédanyagaival, technológiájával igazán modern, stílusos és időtálló terméket kapunk.

Fa nyílászáróink a borovi fenyő egyedi vöröses színe és rajzolata miatt kiemelkednek a többi nyílászáró közül, azon kívül természetességet, melegséget és harmóniát sugároznak.

A legmodernebb gyártásnak köszönhetően az illesztések pontosak, résmentesek, a ragasztások, csapolások masszívak, ezáltal az ablakok erkélyajtók és bejárati ajtók tartósak, statikai stabilitásuk magas és garantáltan nem vetemednek.

Thermo-Lak Kft - Fa nyílászárók

Alapanyag:

Három rétegben ragasztott, hossztoldott vagy hossztoldatlan, csomómentes, álló évgyűrűs, vetemedésmentes, válogatott első osztályú borovi fenyő. Az ablakok és az erkélyajtók eurofalcos kialakításúak. A profilok vastagsága 68 mm. Egyéb válaszható fafajok: vörösfenyő, tölgy, mahagóni, meranti, stb.

Vasalat:

Az ablakokat ROTO NT korszerű, biztonsági vasalattal szereljük. A vasalat hosszú időre garantálja a biztonságos működést és a korrózióvédelmet.
A bukó-nyíló vasalat az ablakok leginkább elterjedt nyitási módja, amely segítségével egy kézmozdulattal tesszük lehetővé az ablakszárny buktatását, illetve nyitását. A Roto NT az egyik legsikeresebb ilyen jellegű vasalatrendszer világszerte. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot nyújt, rendkívül könnyen kezelhető, szükség szerint utólag állítható. Az ablakokat fix, nyíló, bukó, bukó-nyíló, középen felnyíló bukó-nyíló, toló-bukó kialakításban lehet gyártani.

Üvegezés:

Lágyfém-bevonatos hőszigetelő üveg, 4mm float-16mm argon-4 mm low-e előtétszalaggal beépítve, színtelen szilikonnal tömítve.

Falcszigetelés:

A gumitömítés a szárny és a tok között azért szükséges, hogy jobban szigeteljen a káros időjárási viszonyok ellen.

Felületkezelés:

Az ablak felületkezelése előtt többlépcsős csiszolás történik. Ezután a kiválasztott szín felhordása következik három rétegben. A rétegek közt polir-csiszolással tökéletesítjük a felület finomságát. A színek, illetve a színkombinációk színminta kollekciónkból tetszés szerint kiválaszthatók.

Sorolás:

A nyílászárók egymás mellé, alá, fölé építhetők, sorolhatók, így összetett szerkezetek is összeépíthetők.