Ingyenes helyszíni felmérés kérése. Ingyenes felmérés kérése.

BASIC Műanyag Redőnyök

Nyitott Lindab tokszerkezetben, alumínium 45 fokos oldal pofákkal.

Belül műanyag tengely, két oldalt fémcsapággyal ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében. A keskeny műanyag lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést.

A lamellák kettős falú 37 mm magas UV stabil műanyag lamellák. A záróléc szintén műanyagból készül, fém betéttel és rejtett ütközővel ellátva, az alján gumírozás a pormentes záródás érdekében.

Alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű automata rögzítővel ellátva, de kérhető zsinóros kivitelben is a nagyon ferde fúrások esetére. A szerkezet (Tok, lefutó, záróléc) fehér és sötétbarna színben kérhető (ezek a színek bemutathatók a szúnyoghálós állványon), a lamellák 10 fajta alapszínben. Minden redőnyünk kérhető szúnyoghálóval kombinálva.

Thermo-Lak Kft - Fa nyílászárók

A szúnyogháló:

Anyagát tekintve szürke, üvegszálas anyag, optikai szempontból láthatatlan, egy visszahajtott gumírozott élzárással kapcsolódik az alumínium zárólécéhez.

A műanyag redőnyök jellemzői :

- kedvező ár-érték
- nagy színválaszték
- fa és műanyag nyílászárókra egyaránt felszerelhető
- megfelelő árnyékolást biztosít
- jó hőszigetelő képesség
- rolós szúnyoghálóval kombinálható

Új típusú műanyag redőnyök:

Az új típusú műanyag redőny, mindenféle nyílászáró redőnyrendszere lehet. A legrégebben elterjedt a redőnyök közül, egyszerű kialakítású és a legjobb ár-érték arányú árnyékoló. A kiváló alapanyag és a minőségi alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot az egyszerű működtetést.
A redőnytokba beépített rólós szúnyoghálóval kombinálható. A tok, lefutó illetve záróléc fehér és sötétbarna lehet míg a palást színe választható.

A műanyag redőnyök több tipusban keszíthetők:

-Külső tokos
-Vakolható tokos
-Belső ráépített tokos
-Maxi redőny (meglévő régi fa tokba új tengely, palást, lefutó kerül beépítésre)