Ingyenes helyszíni felmérés kérése. Ingyenes felmérés kérése.

Vállaljuk az általunk kínált többféle profilú, minőségi fa és műanyag nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek helyszíni beépítését!

Munkánk során szakembereink arra törekednek, hogy az ablakcsere gyorsan, tisztán, és szakszerűen történjen. A csere a munka nagyságától függően általában 1 nap alatt elkészül, ezáltal is próbálunk minél kevesebb ideig kényelmetlenséget okozni megrendelőink számára.

Ablakcsere bontással.

A régi ablaktok kibontását egy speciális orrfűrésszel végezzük. A tokot több ponton átvágva azt dar abokban távolitjuk el, ezáltal minimálisra csökkentve a fal és a vakolat sérüléseit. A homlokzat szigetelést és vakolást követő ablakcserénél is külső sérülések nélkül végezhető a folyamat, ugyanis a régi tokot minden esetben befelé távolítjuk el. A bontás és előkészítés után történik az új nyílászáró tok behelyezése amit beállítás után speciális tokcsavarral és poliuretán habbal rögzítünk. A gyors száradást követően szegjük, párkányozzuk, igény szerint árnyékoljuk.

Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.
Thermo-Lak Kft.

Ablakcsere bontás nélkül, tokbaépítéssel.

Ez a módszer a régi tipusú kapcsolt gerébtokos ablakoknál működhet leginkább, ugyanis így elkerülhetjük a falkáva sérülését és az ezt követő festő munkát. Az ablakszárnyak leemelése után eltávolitjuk a feleslegessé vált régi redőnyt, pántokat, zárfogadókat. Az előkészületek után történik az új nyílászáró régi tokba helyezése, amit beállítás után speciális tokcsavarral és poliuretán habbal rögzítünk. Száradást követően az új nyílászáróval megeggyező színü,(fa vagy műanyag) alapanyagú takarással borítjuk a régi tokot. Ennek a módszernek sajnos hátrányai is vannak, ugyanis sok esetben az új nyílászáró üvegmérete a dupla tok miatt csökken, ami a kisebb méretű ablakoknál jelenthet problémát, illetve a takaráshoz szükséges plussz anyaggal is számolni kell.

Összeségében mi természetesen a régi tok eltávolítását javasoljuk, ugyanis ez tekinthető tökéletes és biztosan időtálló megoldásnak.