Vállaljuk tetőterek, padlásterek, közbenső födémek és könnyűszerkezetes épületek falazatának ásvány és üveggyapot szigetelését befúvásos technológiával!

A gyapot szigetelőanyagok fenntartható, környezetbarát technológiával készülnek. Két fő csoportba lehet sorolni alapanyag szerint, a kötőanyagot nem tartalmazó és a táblás, vagy tekercses termékek gyártása során keletkező vágási hulladék újra feldolgozásával előállított termékek.

Nem tartalmaz egészségre káros vegyszereket, nem telepednek meg benne gombák, rovarok, rágcsálók. A gyapotdarabokat a gyártás során hidrofóbizálják, ezáltal víztaszítóvá válnak, nem veszik fel a levegő páratartalmát.A párát átereszti, a szigetelő anyagban nem áll meg a nedvesség, ezért nem alakul ki gombásodás, penész.

A gyapot szigetelőanyagok a nem éghető tűzvédelmi osztályba tartoznak (A1). Hazánkban elsősorban a nehezen elérhető padlásterek, födémek résmentes szigetelésére alkalmazzák. Régi és új épületeknél egyaránt befúvásos technológiával készítünk hőhídmentes szigetelést.

A gyapotszigetelés előnyei:

  • -környezetbarát szigetelőanyag
  • -akár 25-30% energia megtakarítás
  • -télen és nyáron is kiválló hőszigetelést biztosít
  • -kiemelkedő hangszigetelő
  • -hőhídmentes szigetelést biztosít
  • -állandó térfogatú, ülepedésmentes
  • -gátolja a rágcsálók és rovarok megtelepedését
  • -páraáteresztő
  • -nem éghető szigetelőanyag

Befúvásos technológia:

A befúvásos szigetelést már az 1970-es években használták Észak-Amerikában, napjainkban ott már a házak nagy részét kizárólag ezzel a technológiával szigetelik. Európában körülbelül 20 évvel ezelőtt Németországban kezdődött az alkalmazása, amely folyamatosan terjed. Hazánkban is egyre népszerűbb a technológia, igaz nálunk még csak pár éve elérhető.

A befúvásos hőszigetelés csúcstechnológia a födémszigetelések terén. A szigetelés kivitelezése egy specálisan erre a célra kifejlesztett daráló és befúvó géppel történik.

A gyárilag csomagolt, tömörített alapanyagot a gép fellazítja, majd nagynyomású levegővel egy hajlékony csövön keresztül juttatja a szigetelni kívánt felületre, vagy üregbe. Ezáltal a befújt szigetelés egységes felületet tud képezni és hőhidmentesen eltömíti a legkisebb réseket is.

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, PONTOSSÁG

Sikerünk a kiváló ár és a minőség kombinációjában rejlik. Reméljük felkeltettük érdeklődését, és a mi szolgáltatásunkat választja.