ROLETTA TÍPUSAINK:

A RUGÓS ROLETTA tok nélküli, függőleges ablaksíkra és tetőtéri ablakra is szerelhető. Függőleges ablak esetében bárhol megállítható, tetőtéri ablaknál szerelhető a falcba és a keretre is, ilyenkor viszont csak a keretre szerelt kiakasztóknál lehet a rolettát megállítani.

A GYÖNGYROLETTA tok nélküli, csak függőleges ablaksíkra szerelhető, mozgatása gyöngylánccal történik.

A NIKOLUX ROLETTA ajánlott ferde síkú, tetőtéri ablakokra. Rugós mozgatású, tokozott roletta. Bárhol megállítható, biztosítja az üvegfelület teljes takarását. A tok és a lefutó sín alaphelyzetben natúr eloxált alumíniumból készül, de kívánságra tetszőleges RAL színre festhető. A műanyag alkatrészek minden esetben szürke színűek. Maximális szélesség: 120 cm, maximális magasság:140 cm.

A DÍSZ és POLKA ROLETTA ajánlott függőleges síkú, bukó – nyíló ablakokra. Bárhol megállítható, biztosítja az üvegfelület teljes takarását. A roletta textília, az ablak buktatott helyzetében is az üveg síkjában marad. A tok és a lefutó sín alaphelyzetben fehér színű szinterezett alumíniumból készül, de kívánságra tetszőleges RAL színre festhető. A műanyag alkatrészek fehér, vagy barna színűek lehetnek.

A TOKOZOTT VÁSZONROLETTA tetőtéri ablakok rugós mozgatású árnyékolója. Biztosítja az üvegfelület teljes árnyékolását. Bármely helyzetben megállítható, és a szerkezeti kialakításából adódóan a kezelőfogantyú elengedése esetén sem csapódik fel. Egyenes és ferde falccal gyártott tetőtéri ablakokra is felszerelhető.

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, PONTOSSÁG

Sikerünk a kiváló ár és a minőség kombinációjában rejlik. Reméljük felkeltettük érdeklődését, és a mi szolgáltatásunkat választja.