Vállaljuk fa és műanyag ablakok, ajtók szilikon betétes tömítését-tömítés cseréjét, beállítását zárak, vasalatok cseréjét!

Tapasztalatunk szerint az új tipusú fa és műanyag nyílászárókban, a gyárilag szerelt gumi alapú szigetelőbetétek sajnos kb. 5 év elteltével megkeményednek, elöregednek ezért nem szigetelnek megfelelően. Cégünk minden ablaktipushoz a megfelelő, kiváló minőségű szilikon betétekkel rendelkezik, melyek élettartama 15-20 év.

Bemarásos ablakszigetelés fa nyílászáróknál:

Egy olyan megoldást kínálunk, mellyel csekély ráfordítással jelentős megtakarítást érhet el, miközben melegebbé, kényelmesebbé teheti otthonát.

Fontos tudni hogy a faablakok hézagainak megfelelő szigetelésével nagyobb eredményt érhetünk el, mint az üvegrétegek számának növelésével vagy az üvegezés típusának megváltoztatásával. Éppen ezért érdemes a tervezett üvegcsere elött, az ablakszárny és a tok közötti rések szigetelésével kezdeni.

Mivel a lakások energiakiadásai közül a fűtésre költi a legtöbbet az ember, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy azért az energiáért is fizetünk, amellyel akarva-akaratlanul az utcát is fűtjük. Az ajtóknál, ablakoknál, a tok és a szárny közötti hézagokon keresztül kiszökik a meleg, ráadásul ezeken a hézagokon nemcsak a meleg jut ki, de még a hideg is bejön, és huzatossá, hűvössé teszi a lakást.

A rések elzárása, vagy tömítése nem kerül sokba, de az energia igen.

A megoldás egy olyan technológia alkalmazása, amely nem drága, tartós, és jelentősen hozzájárulhat fűtési költségeink csökkentéséhez.

Ezt az optimális megoldást kínáljuk, amely megszünteti a légmozgást a nyílászárók légrésein keresztül.

A módszer lényege, hogy a speciális profilú szigetelőanyagot egy felsőmaróval készített horonyba építjük be. A szigetelés közvetlenül a keretbe, vagy a szárnyba kerül. Mázoláskor egyszerűen kivehető, visszahelyezhető, vagy leragasztható.

A szigetelés után:

  • - a helyiség huzatmentessé válik
  • - a belső terek hőmérséklete télen 3-5 °C-kal emelkedik
  • - akár 20-35% fűtési költségmegtakarítást eredményez
  • - nyáron kevésbé melegedik vissza a klimatizált helység
  • - csökken a kinti zaj, por, és füst-kipufogógázok behatolása
  • - hosszú élettartam (min. 10 év), 1-3 év megtérülési idő

Technológiai ismertető:

Mint már bizonyára tapasztalta a szivacs, filc vagy profilgumik felragasztása az ablakok, ajtók érintkező felületeire nem tökéletes és főleg nem tartós megoldás. Ezzel szemben mi a korszerű gyártók példájából tanulva, olyan tartós megoldással javítjuk meg régi nyílászáróit, ami modern nyílászáróknál már természetes alapkövetelmény.

A technológia lényege, hogy az illeszkedő éleknél az élsarkokba a nyílászáró teljes kerülete mentén, célszerszámmal egy megfelelő szélességű és mélységű hornyot marunk az ablak, illetve ajtókeretbe, vagy szárnyba, majd egy speciális profilú szigetelőanyagot (a svéd Euro-Strip rendszer alkalmazásával) rögzítünk bele. A horonymarás és a munkálatok során keletkező forgácsot, hulladékot az ipari porszívó, amely a marógépre van csatlakoztatva, maradéktalanul elszívja. Tehát a munkálat takarításmentes.

A szigetelőanyag méretét az illeszkedő felületek közötti távolság függvényében válasszuk meg. A speciális profil kialakítása biztosítja a megfelelő rögzítést, és a nyílászáró becsukásakor a tökéletes tömítést. A szigetelőanyag elhelyezkedése esztétikus és tisztítás során sem károsodik.

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, PONTOSSÁG

Sikerünk a kiváló ár és a minőség kombinációjában rejlik. Reméljük felkeltettük érdeklődését, és a mi szolgáltatásunkat választja.